torstai 9. elokuuta 2012

Marjoja..

Viime päivityksestä onkin vierähtänyt muutama päivä... muutama päivä ehkä liikaakiin. Lomilla ollaan oltu ja kivaa oli, kuten aina. Kiitos vielä kerran Erika, Jana ja kumppanit!!! Aurinkoa ja lämpöä piisasi, toisin kuin täällä. Shoppailutkaan ei huonot olleet, mukaan tarttui 5 kengät :-) Ja useamman korunkin möin.
Nyt on sitten syksy saapunut Suomeen, siltä se vaikuttaa. Valkoiset viinimarjat kävin noukkimaan tänään ja mehua keittelen, samoin vähän punaisia ja karviaisia, tosin voivat vielä olla puskissa kypsymässä toisenkin viikon.. Näin huonoa marjasatoa ei sitten ole tullut miesmuistiin. Yleensä saa kantaa marjoja kelle kelpaa, nyt hyvä kun pari ämpäriä tulee täyteen ja saa muutaman pullon mehua talven varalle.
Koruilukin on lähtenyt käyntiin, toissa päivänä ähkien ja puhkien ja vääntämällä vääntäen sain yhden rannekorun lähes valmiiksi. Vain lukko puuttuu ja se on jo tilauksessa, toivottavasti jo ensi viikolla pääsee koristamaan korua ja rannettani! Halusin jotain erilaisempaa ja epäsymmetristä - siinä minulle haaste! Se epäsymmetrisyys... se ottikin PALJON kovemmille kuin luulin, monesti päivän aikaan meinasin jo luovuttaa kun ei vain syntynyt sitä mitä halusin. Helmiä kokeiltiin vaikka mitä - suunnitelma muuttui monesti matkanvarrella, mutta lopputulos on suhteellisen miellyttävä. Laitan kuvan kunhan saan lukon paikoilleen.

Too many days since last update.... Holidays are over and had nice time, as usual. Thank you once more Erika, Jana & co! So nice to visit all of you, as always!! Sun was enough, as was warmth, unlike here. Shopping was not too bad either, with 5 pairs of shoes, and sold several pieces of jewellery, so no complaints!
Autumn has arrived to Finland, so it seems. Today picked up the white currants and juicing them now.. Although this year there is not much to juice about, this bad amount of currants havent had for years and years, so not too much juice for next winter. Oh well - what can you do?
Have done few pieces of jewellery, exceptionally proud am I of one bracelet that took me whole day. Wanted some different and unsymmetrical - which turned out to be the challenge for me!! But after many bad words and try outs, it turned out to be fairly satisfying.. Will post the photo, once will get the lock I have ordered for it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti