sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Ketjut solmussa

Hiljaiselo koruilun suhteen on jatkunut viime kuukaudet. Jotain on sentäs syntynyt, mutta hiljaisempaan tahtiin kuin toisinaan. Ideat ovat olleet vähän kadoksissa ja minua on vaivannut myös keskittymiskyvyn puute. Millään ei malttaisi istua tarpeeksi kauaa paikoillaan, jotta saisi jotain valmiiksi. Ja kun ideoita on välillä tupsahtanut mieleen, ne ovat vaipuneet sieltä lähes yhtä nopeaan unohduksiin.
Viime viikon auringonpaiste ja kaunis ilma on tuonut muutoksen tuulet. Nyt tekee mieli taas koruilla ja ideatkin pysyvät päässä niin kauan, että ne kerkiää toteuttamaan. Kevättä ja KESÄÄ kohti ollaan menossa ja tämä näkyy myös koruissa. Värit heräävät uudelleen eloon ja kesäksi tekee mieli tehdä kepeitä ja pitkiä ketjukoruja....
Tässä ei kyllä kepeyttä ole, eikä pituuttakaan niin - mutta ketjua sitäkin enemmän.Eikä haittaa, vaikka ohuet ketjut vähän solmuun menisivätkin.It has been bit quiet in the jewellery front lately. Something I have managed to create, but at times ideas have been missing and I have been lacking the patience to sit down and actually do something from the start to a finish. Once I have gotten the idea for something, I have lost it nearly as quickly, before I have manged to put it into action.
During the last week the sun has been shining so nicely and we are definitely going towards the spring and SUMMER and this has brought the change also to the jewellery business. Now I am eagerly doing something nice for summer, ideas keep on popping up and the pieces get back the colours along the nature. (well not yet really, still tooooooo much white around).
Also maybe something long and light with chains... which this piece does not represent, although it does have the chain... and lots of it! And no worries, if the thin chains get little bit tangled up.

3 kommenttia:

  1. Näköä ja kokoa :) jo vaan! Tykkään.

    VastaaPoista
  2. Nää on kyl ihan rokkikukon korut :)

    VastaaPoista
  3. Tämä on ehkä se minun toinen puoleni.. :-) välillä voi syntyä kepeätä ja hempeää ja välillä vähän vähemmän hempeää.. Ja itse asiassa, tämä tuntui heti omalta. Tämä ei ehkä ole kesällä käytettävä, mutta muuten tykkään paitiksen ja miksei villapaidankin kanssa

    VastaaPoista