torstai 12. heinäkuuta 2012

Pihatöitä

Päivä alkoi sateisesti, mutta eikös se aina sateen jälkeen paista aurinko? Ainakin nyt yrittää kovasti - ihanaa!!
Korujen pariin ei ole tänäänkään kerinnyt, ruohot piti käydä ajamassa mökiltä etteivät vallan riehaannu ja tarkistamassa kasvimaa... No, se ainakin on riehaantunut! Mutta niin kaunis!
Ok- kyllähän minulle kovasti yritetään kertoa että sitä pitäisi kuulemma harventaa. Mutta oikeesti - jos ne siemenet on kerran saanut itämään ja kasvamaan, niin ei kai niitä kertakaikkisesti VOI sieltä nyhtää poiskaan?? Ei voi, ei.. Joten lantut ehkä jää saamatta ja ensi jouluna pitänee tyytyä kaupan lantuista tekemään laatikot. (No, on ne kelvanneet tähänkin saakka joten miksei tästäkin eteenpäin?).
Koska uusia koruja ei juuri nyt synny, ja mitä onkin työn alla on tulossa lahjaksi, laitetaan kuvia vanhoista.
Ensinnä kauniista simpukankuorihelmista pari vaijeriin tehtyä lyhyttä kaulakorua - sillä pitäähän sitä ihmisen kai joskus kasvaa aikuiseksi ja ruveta käyttämään tälläisiä naisellisempia koruja? Vai?
Toisessa mukana makeanveden keshejä ja pari swarovskin kuutiota.Ja sitten pelkästään makeanvedenkesheistä tehty setti kieputtelemalla

Ja viimeisenä posliinihelmistä setti - joka oli tehtävä kesäksi. Jotain pirteää, mutta kuitenkin hempeää - kesäistä. Kunhan se kesä vain tulisi....


The day started with raining.... what a surprise? But after the rain, comes the sun and right now it really IS trying to.. Day was spent gardening, had to go cut the grass from the summer house before it's a jungle - like my veggie garden.. I have been told should pick out the extra plants out - but really, if you have managed to grow them from seeds, one just cannot pick them away!! No, it cannot be done.
So - at the moment my veggiegarden looks like a jungle, but at least it's beautiful.. and maybe, just maybe I do get some carrots.. The swedes.... maybe not. So next x-mas need to do my swedecasserole out of swedes bought from the supermarket..

As havent had time to do any new jewellery, let's put some pics of the old ones.
Some bit "sophisticated" pearl necklaces out of south sea shell pearls - as one might need to grow adult one day..
Then some freshwater keshi pearls and last, a summery set out of porcelain...


2 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogillesi!
  Kauniilla koruilla olet aloittanut!
  Naureskelin myös tuolle sinun halulle olla harventamatta taimia, kun ne on saanut kerran itämään. Minä olen vielä höntimpi. Kun kukat siementävät, niin ne saavat kasvaa vaikka keskellä kivipolkua. Ajatuksena on siirtää ne aikanaan, mutta se tahtoo jäädä...

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Ensimmäinen kommentti :-) Kiitos Sara!
  Se on aina kynnys laittaa korujansa esille, mahtavatko muut pitää niistä? Mutta itsellehän ne on tehtyjä, joten...

  VastaaPoista