tiistai 10. heinäkuuta 2012

Tästä se alkaa... Monen sattuman ja asian kautta päätin minäkin perustaa oman blogini. Ainakin aluksi blogi keskittyy koruihin ja helmeilyyn, mutta vain tulevaisuus näyttää mitä muuta elämän tähtisumusta ja kristallipölystä littyy mukaan.
Blogi on ollut minulle epätyypillisesti harkinnan alla jo kauan - normaalisti toimin hetkessä ja harkinnat tehdään myöhemmin, mutta jotenkin se aina jäi, lähinnä ajanpuutteen ja uskon vuoksi... Eikä se niin yksinkertaista ollutkaan, mutta tästähän tämä.. ystäväni sanoo että nenäni asento milloin olen päättänyt mennä vaikka sen kuuluisan harmaan kiven läpi ja uskoakseni nyt on se tilanne. Hammasta purren, ärräpäitä päästellen astuin minäkin bloggarien maailmaan ja ehkäpä jo huomenna saan kuvia lisättyä!
Siihen saakka - Hyvää yötä!

So, here it goes... after many incidents I finally decided to get around having my own blog.. It's about time. But I do come from "Häme", so what else can you expect from me than being bit late and behind with things.. For now, the blog will concentrate on jewellery and things around it, but only the future will tell what else from life's stardust will be in it.
Untypically for me, to a person who always acts on impulse, this blog has been on my mind a long time, just never got around actually doing it. And it was not too easy... but as my friend says, even the position of my nose tells when I have decided to do something, no matter how difficult or hard, I WILL DO IT, so gritting my teeth with few bad words between, here it is!
And maybe tomorrow, I even manage with adding some photoes.. so until it - Good night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti