maanantai 3. syyskuuta 2012

Prison Break

Viime aikoina on tullut juostua ja puuhattua pää kolmantena jalkana ihan liian kanssa, joten päätin ottaa viikonlopun rennosti. Ilmakin näytti niin kolealta ja sateiselta, joten eikun sohvalle viltin alle mustaherukkamehun kera (sitähän nyt riittää!!) ja dvd päälle.. Ja siitä tulikin kunnon maraton.. Sillä kun aloitin katsomaan Pakoa jäin siihen aivan koukkuun ja ensimmäinen tuotantokausi oli katsottava läpi. Olen sen kertaalleen nähnyt aiemmin, joten tiedän miten siinä käy, mutta silti se vetää koukkuunsa ja lumoaa. Eikä vähiten Michael Scofieldin ansiosta. Tämä on yksi niistä sarjoista joka uppoaa minuun.
Tosin nyt täytyy tunnustaa, etten ole nähnyt kuin 2 ensimmäistä tuotantokautta, mutta tuo toinen tuotantokausi oli jo heikompi kuin ensimmäinen. Vaan pakkohan ne on loppuun vielä joskus katsoa, miten käy pakomatkan?

Teemaan liittyen kaulakoru, jonka tein kaveriksi aiemman postauksen rannekorulle
During the past few weeks (well whole summer to tell the truth) has been too much hassle and running around, that I decided it's time to stop and have a break. So, weekend at home, doing nothing! Weather seemed cold and grey, so what is a better excuse to wrap up in a sofa in a blanket with nice blackcurrant juice (certainly have that one now!) and dvd..
Started to watch Prison break season one, and once I do, I am totally hooked. Have seen it before, so I do know what happens, but still there just is that something that gets into me and not the least the Michael Scofield itself.. So, it turned out to be a marathon and had to watch the whole season through...
To go with the theme, here's a necklace I made to go with the bracelet I made earlier....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti