keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Syksy on saapunut

Niin se vaan on, syksy on täällä. Ja nyt ei sitten auta kuin odottaa ensi kesää.. Syksykin tosin voi olla kivaa ja ainakin kaunista aikaa. Tosin, tänä vuonna ei taida olla ihan samaa väriloistoa kuin mitä viime vuonna. Siltä ainakin vaikuttaa ulos katsoessa. Viime vuonna koivut loistivat niin kauniisti vihreän ja keltaisen eri sävyissä - tuli aivan pakottava tarve saada se vangittua koruun jossa nuo värit olisivat pääasiassa. No, lieneekö tuo haastava väriyhdistelmä (molemmat ovat minulle vieraita värejä) mutta se koru ei koskaan nähnyt päivänvaloa.
Tänä vuonna syksy kyllä on hiipinyt koruihin. Viikonlopun olen tehnyt rannekoruja syksyn väreissä, karneoli pääosassa. Mutta lukot puuttuu (ovat kyllä tilauksessa) joten niistä ei vielä kuvia. Sen sijaan, otetaan jo varaslähtö talveen. Tässä päivän tulos - jääkuningatar setti, johon olen kokeillut pikkuisen kieputusta.
Vuorikristallia, biwoja ja hopeoitua lankaa.So it is, autumn has arrived. And now just waiting for next summer.. Although, autumn can be nice and especially beautiful time however. Just not so sure it will be so this year. At least at the moment, the beautiful and amazing colours of autumn seem to be missing.
Last autumn the trees were a colourful luster of green and yellow and had the urge to transfer that into jewellery. Unfortunately, that never happened. Maybe for the reason of the colours itself. As they are not my colours at all, the challenge might have just been too much.
This year, the autumn however has transfered into my pieces, mainly in the form of carnelian. Those bracelets are still waiting for clasps, therefore a jump forward and picture of today's work - ice queen. Set made of crystal, biwa pearls and silver plated wire.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti