maanantai 7. tammikuuta 2013

Vintagea...

Viime aikoina olen selaillut kaikkia vintagekuvia ja muuta niihin liittyvää.. Ja koko sen ajan on mielessä muhinut idea, että haluan tehdä jotain sen suuntaista.. Edellispäivänä surffaillessani netissä tuli vastaan hääkoruja, joista inspiraatio lähti liikkeelle ja heti oli tartuttava toimeen, kun sopivasti Helmetin kirpputorilta ostamani vanha vyönsolkikin saapui postissa.
Ehkä tämä ei ole täysin vintagea, mutta sanotaan vaikka että sen inspiroimaa... Kunhan tulisi kesä ja pääsisi ulkoiluttamaan tätä, vaikka jonkun mukavan pitsipaidan kera.

Past times I have been looking at vintage pictures and stuff relating to it. All the time I have had an idea I want to do something vintage style. The other night I came across some wedding jewellery photoes that gave me an inspiration and there we go.. just had to start straight away, especially as I just received the old belt buckle I bought that suited so well with this piece.
Maybe this is not vintage as such, but one could say it is inspired by vintage..

Seuraavalla kuvalla ei ole mitään tekemistä vintagen kanssa, mutta puhuttuani Egyptistä tänään, matkakuume vain pahenee... Harkinnassa on hieman JOS sitä vaikka keväällä vielä lähtisi reissuun, minnekä muualle kuin Egyptiin..
Yksi (MONISTA) suosikki valokuvistani on talvelta 2009, Alexandriasta, jossa piipahdimme parin päivän reissulla Susannan kanssa.
Kiitos vain Susanna - kivaa oli!!

Next photo has nothing to do with a vintage, mut having been speaking about Egypt today, my travel feaver is just getting worse.. I am considering IF I could manage a little trip later on in the spring, where else than to lovely Egypt.
One (OF MANY) of my favourite photoes is from winter 2009 from Alexandria, where we visited few days with Susanna.
Thank you for the company Susanna - we had such a nice time!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti