maanantai 29. huhtikuuta 2013

Egypti, osa 2

Vielä vähän lomakuvia ja tunnelmia.. koruilun pariin ei ole vielä kerennyt. Keväthommat ovat vieneet aikaa - pihan hoitoa mökillä ja siivousta kotona, jossa ikkunat tuottavat ongelmia... olen asunut tässä 2 vuotta ja koko sen ajan tapellut ikkunoiden kanssa, jotka ovat kertakaikkisen p:kaiset. En tiedä onko niissä tekovirhe, vai eikö entiset asukkaat ole niitä koskaan pesseet? On kuin niissä olisi paksu rasvakerros, joka vain liikkuu lasin pinnalla. Takapihalla virtaa puro, voikohan siitä nousta jotain joka saa lasit entistä likaisemmiksi. Niihin on nyt kokeiltu vettä, fairya, ikkunanpesuainetta, tolua, tuulilasinpesunestettä, höyrypesuria... mitähän vielä? Ei mitään apua. Konstit rupee loppumaan.... Muuten ne eivät häiritse, mutta illalla auringon paistaessa ikkunoihin ovat harmaat - hyvä kun läpi näkee.. Ähh....

Parvekkeen kesäilmettä olen myös suunnitellut, ruukut odottavat istutusta kunhan tulisi ensin lämpimämpää.. Tomaatti ja amppelipaprika ovat hyvällä taimella, pari parvekemansikkaa kokeiluksi. Jos vielä jotain pikkuyrttejä ja kukkia.. Enempää ei taida mahtua jos mielin itse joukkoon.
Ja vielä lomalle valmistunut rannekoru.. Mikähän siinä on tuossa turkoosin ja punaisen väriyhdistelmässä, joka tuo heti mieleeni Egyptin?? Ilmeinen vastaus tietysti olisi turkoosi meri ja Siinain punaiset vuoret, mutta ei se sitä ole.. No, on mitä on, sopii mielestäni kuin piste i:n päälle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti