torstai 25. huhtikuuta 2013

Egypti

Jälleen kerran loma on ohi ja kotiin on palattu... Olisihan sitä mielellään jatkanut auringossa ja lämmössä, varsinkin kun kotimatkalla iski flunssa joka ei nyt ota laantuakseen.
Se on hassua kuinka nopeata sitä mukautuu paikalliseen "ins'allah/malesh" kulttuuriin, vaikkakin se joskus voi tietysti käydä länsimaalaisen "hermoon". Mutta onhan se rentouttavaa kun voi todeta vain ins'allah - jos luoja suo - ja antaa asian mennä omaa tahtiaan eikä ottaa stressiä. Ja jos ei mene, niin malesh ja olankohautus, se siitä sitten. Tämä pitäisi muistaa täällä kotimaassakin, eikä ottaa turhaa stressiä asioista. Jos niin ei ole määrätty tapahtuvaksi, niin mitä sitä vastaan taistelemaan. Kaikki aikanaan.

Korutarvikkeita ei tullut lomalta hamstrattua, muutamaa riipusta lukuunottamatta. Kairon Khan el Khalilin basaarialueella oli kyllä muutamia hyviä tukkuliikkeitä, mutta hinnat eivät ole erityisen huokeita ja varsinkin kivissä laatu ei ole kummoinen. Yhtälöön kun vielä lisää sen, että egyptiläisillä ei ole hajuakaan kivilaaduista, vaan jadet ja amethystit iloisesti sekaisin, niin houkutus ostaa niitä ei ole suuri.
Jotain muita mielenkiintoisia yksilöitä joukkoon kyllä mahtui ja nyt jäikin kaivelemaan pari nauhaa simpukankuorta jotka pitäisi jostain metsästää...

Vielä kerran kiitos kaikille jotka teitte lomastani LOMAN ja viikoista Egyptissä niiden arvoisen - tiedätte kyllä keitä olette!1 kommentti:

  1. Kyllä lomailu aina kotiolot voittaa ;) korujutut on kyllä niin koukuttavia, että silmät kiinni täytyy laittaa että ohi pääsee, edelleen kävin ihailemassa tuota alla olevaa korua. Minulla on arvonta jos haluat osallistua :)
    http://alise-alisenterveysjakauneus.blogspot.fi/2013/04/arvotaan-kosmetiikkaa.html

    VastaaPoista