maanantai 27. toukokuuta 2013

Kesäkukkia

Kevät kuluu hurjaa vauhtia, kohta ollaan jo kesäkuussa! Aika on kulunut puutarhan hoidossa, niin mökillä kuin kotipuutarhassa parvekkeella, jossa mansikat, paprika, tomaatti ja sipulit ovat hyvällä alulla.. Kukkia on muutamia, vielä pitäisi käydä hakemassa hieman lisää, jotta väriloisto olisi täydellinen.
Ainoastaan salaatti on vähän kitukasvuinen, eikös sen kasvattamisen pitäisi olla helppoa? Minulla ei ainakaan ole juuri kasvamaan lähtenyt.
Koruiltuakin on tullut enempi kuin tuossa talvella, auringon ja lämmön voimalla ne ideatkin lähtevät liikkeelle ja vain odottavat toteutusta.
Eilisen saldona oli kaulakoru, jossa on kahta ehdottomasti lempikiveäni - vuorikristallia ja amethystia. Mukaan ujutin myös pyöreitä ametriineja sekä hopeaa.. Amethysteista ja ametriineista tein tuollaiset "kukkia" muistuttavat ryppäät. Kuvat hieman vääristävät värejä, lilat ovat läpikuultavia, kauniita vaaleahkoja liloja, ei sinisiä kuin joissain kuvissa. Nuo amethystit olivat todella laadukkaita (ja kalliita! - joita olenkin sitten hillonnut sen edestä) "twist" brioletteja, joita oli aika hankala kieputella ja saada asettumaan  kivasti. Mutta uskoakseni onnistuin. Kiilto niissä on jumalaisen kaunis, ja ovat muutenkin täysin virheettömiä - kuvaajan taitoni eivät mitenkään pääse tekemään niille oikeutta. Mutta uskokaa -ne ovat kauniita!!!
Ketjun punoin puolipyöreästä hopealangasta. Ehkä tämä ei taaskaan ole ihan jokapäiväiseen käyttöön soveltuva arkikoru, mutta toisaalta.... kukas sitä kieltää vaikka kauppareissulle tämän kaulaani laittaisin piristämään arkisia askareita :-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti