sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Lisää kukkia

Edellisen postauksen kaulakoruun piti tietysti tehdä rannekoru. Nyt hieman tummempia amethysteja sekä vuorikristallia. Mukana myös luonnonkukka, laadusta en tiedä. Se on uitettu jossakin aineessa, hartsissa kenties ja pohjaan kiinnitetty linkki, jotta sen saa kiinni. Olen tämän siis jo valmiiksi tälläisenä ostanut, vaikka voisihan sitä ehkä kokeilla itsekin ??? Taitaisi kyllä minun viherpeukalotaidoillani jäädä...
Ja aiheeseen liittyen myös alpakkalusikan varsi pääsi koristamaan rannetta.Lusikoilla rupesin leikkimään sitten vähän enemmänkin, suuremmasta lusikasta syntyi kesäisen keltainen kaulakoru. Lusikka on iso, ja isot ovat korua koristavat sitruunakvartsitkin. Tällä hetkellä korussa on lyhyt ketju, tulee juuri tuohon kaulan alapuolelle jotta jää paidan pääntien yläpuolelle (kunhan on tarpeeksi syvä pääntie) mutta talveksi tähän voisi tietysti vaihtaa pidemmän ketjun ja käyttää vaikka villapaidan kanssa.
Vähän tuo alpakkalusikan pintä kärsi käsittelyssäni (harjoitushan vasta mestarin tekee), naarmuineen ja pinnan värimuutoksineen, mutta onneksi todellisuus ei ole niin armoton kuin kamera, joka paljastaa KAIKEN! (luonnossa noita naarmuja tuskin huomaa - ei ainakaan korun ollessa kaulalla)
5 kommenttia:

 1. tykkään molemmista, mutta erityisesti rannekorusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rannekoru on mukava kepeän kesäinen. vaikkakaan ei niin "kesävärit" olekaan, vaan tuollaiset aina sopivat kirkas ja lila.. kukka tuo siihen sen hauskan elon - mikä mielestäni kuuluu kesäkoruihin. vähän "hulluttelua"

   Poista
 2. Upeita :) mulle sykähtää enemmän toi riipus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä minunkin suosikkini! Saas nähdä miten tuo pinta kestää käytössä vai mustuuko nopeaan.
   Aiemmissa postauksissa ollut alpakkalusikka riipus on kestänyt hyvin kauniin värisenä, ei ollenkaan tummunut vaikka onkin hyvässä käytössä ollut

   Poista
 3. Aivan ihania molemmat, erityisesti lusikkakoru on sykähdyttää wau :)

  VastaaPoista